Taschen Boeken

Taschen boeken: prachtige boeken van de bekende uitgever Taschen. Dit boek is een plaatje voor iedere woning of boekenkast. Ben jij geïnteresseerd in een Taschen boek en wil jij wat meer weten over deze speciale uitgever? Wij geven antwoord op deze vraag in dit artikel.

Wat zijn Taschen boeken?

Taschen is een uitgeverij van boeken. Deze uitgeverij is opgericht in Duitsland door Benedikt Taschen. De uitgeverij is al ruim 20 jaar oud. Benedikt Taschen heeft de uitgeverij opgezet met als doel om zijn eigen comics te publiceren. De eerste winkel van Taschen boeken was in Keulen.

De jonge Benedikt Taschen maakte het mogelijk om kunst toegankelijker te maken voor een groter publiek. Naast zijn eigen comics verkocht hij ook verschillende reeksen van diverse kunstenaars. Hier verkocht Benedikt zijn eerste kunstzinnige boeken op 18-jarige leeftijd. Het was een kleine winkel, maar de verkoop ging voortvloeiend. De collectie van de boeken stond nooit stil, want de collectie groeide door. Vooral thema’s in design, mode en fotografie komen aan bod in de reeks Taschen boeken.

Taschen limited edition boeken

Taschenbooks-secondhand.com is gespecialiseerd in Taschen Limited, Collector’s en Art editions. Wij zijn gepassioneerde verzamelaars van de luxe Limited Editions Taschen boeken. Taschen limited editions zijn zeer bijzondere boeken. Deze Taschen boeken zijn gemaakt met een grote liefde voor kunst, fotografie, architectuur, design, sport, automotive en nog veel meer. Deze boeken vertegenwoordigen een enorm groot aanbod aan interesses. 

Elke limited edition Taschen boek heeft een eigen uniek nummer en is gesigneerd door de kunstenaar zelf. Deze verzameledities zijn zeer beperkt. Na een periode zijn er nog maar enkele te koop of zijn de boeken al uitverkocht. Door de exclusiviteit is de prijs voor deze uitgaven nog specialer, omdat er een origineel kunstwerk of foto bij zit, gesigneerd en genummerd. Deze boeken noemen wij ook wel Art Editions. 

Een foto of een kunstwerk aan de muur samen met het boek maakt deze set uniek en bijzonder. Hierdoor zijn deze boeken een geweldige investering voor iedere verzamelaar.

Wij hebben veel van deze Taschen boeken op voorraad, dus geniet vooral van een bezoek aan onze shop! De meeste boeken op onze website zijn normaliter uitverkochte boeken, maar krijgen via onze website een tweede thuis. Hierdoor is het raadzaam om snel te wezen, indien jij een boek zit die je graag wilt hebben in jouw collectie. Vaak is het de laatste kans om deze speciale boeken nog aan te schaffen via Taschen Books Secondhand.

Een unieke investering

Zie jij een boek waarin jij geïnteresseerd bent? Neem vooral telefonisch contact met ons op via  +31 642132313 of mail naar info@taschenbooks-secondhand.com. Een Taschen boek is een exclusief boek. Hierdoor is het mogelijk om op afspraak het desbetreffende boek te bekijken. Alle bestellingen worden met de grootste zorg uitgevoerd. Wij verpakken de boeken zorgvuldig om beschadigingen te voorkomen.

Wil jij liever een persoonlijke levering? Wij bieden exclusieve levering aan in Nederland, België en Duitsland. Voor deze service brengen wij extra kosten in rekening, maar u bent verzekerd van een veilige levering.

taschen bboeken